Edustamiemme ammattilehtien kautta tavoitat halutut kohderyhmät. Mediatilaa ovat käyttäneet mm. seuraavat yritykset:

Abb Oyj, Phoenix Contact Oy, Tele-Exxi Oy, Schneider Electric Oy, SFS ry, Garo Finland Oy, Roxtec Finland Oy, Celltech Oy, Fincumet Oy, Vohek Oy, Carlo Gavazzi Oy, Koralli-Tuote Oy, Lääkintävälie Oy, Esior Oy, Saint-Gobain Finland Oy, Sweco Finland Oy, Miele Oy, Kaiko Oy, HF Helicopters Oy, Bronsecon Oy, Elpac Oy ja Lännen Tractors Oy

Terveys ja Talous

> lataa mediakortti
> lisätietoja lehdestä

Terveys ja Talous -lehden pääkohderyhmät ovat keskus- ja aluesairaaloiden sekä terveyskeskusten talous-, hallinto- ja teknisen sektorin päättäjät eli hankintaprosesseissa oleellisesti päätöksiä tekevät henkilöt.

Lehden tilauskanta on n. 3000 kpl ja peitto päättäjistä n. 95 %.

Kun käyt kauppaa terveydenhuoltosektorille on mediasi Terveys ja Talous.

Sähkö & Tele

> lataa mediakortti
> lisätietoja lehdestä

Sähkö & Tele on alan vanhin 93-vuotias teknistaloudellinen ammattilehti, jonka painopistealueet ovat: sähkö, valo, elektroniikka, automaatio, energia ja tietoliikenne. Lehti tavoittaa 7500 lukijaa/per lehti.

Sähkö & Tele -lehti tarjoaa mediatilan käytössä alan parhaan hinta/laatu suhteen. Alan vanhin ammattilehti on edelleen myös tehokkain ja suhteessa edullisin.

Verkonrakennusuutiset

> lataa mediakortti
> lisätietoja lehdestä

Verkonrakennusuutiset eli lyhyemmin VRU on erinomainen markkinointikanava tarvikevalmistajien ja -toimittajien sekä energia- ja telealan ammattilaisten tuotteille.

Se toimii oivallisesti myös alan palveluiden kuten verkonrakennustöiden, huolto- ja kunnossapitotöiden- sekä suunnittelu ja tarkastuspalveluiden markkinoinnissa.

Labyrintti

> lataa mediakortti
> lisätietoja lehdestä

Labyrintti-lehti ilmestyy 5500 kpl painoksena 4 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Finfami – mielenterveysomaisten keskusliitto.