Je-Mark Ky on mediamyynnin huippuammattilainen. Myymme tällä hetkellä mainostilaa seuraaviin lehtiin: Sähkö & Tele, VRU Verkonrakennusuutiset.

Edustamiemme ammattilehtien kautta tavoitat halutut kohderyhmät. Varaa oma mainospaikkasi!

Pysyvä upea tarjous!
Kun teet varauksen 14 vuorokautta ennen lehden ilmoitettua aineistopäivää, saat vähentää 10% alennuksen ilmoitusten bruttohinnoista.


Toimintafilosofia

Je-Mark auttaa yritystä, joka etsii laajaa ja positiivista näkyvyyttä edustamistamme toimialojensa huippumedioista, saavuttamaan mahdollisimman laajan päättäjäkunnan mainoksilleen.

Je-Mark varmistaa yrityksenne printtimedianäkyvyyden edustamissamme medioissa. Tarkoituksemme on toimia nopeasti ja joustavasti asiakkaan eduksi.

Yhteiskuntavastuu

Toimimme yhteiskuntavastuullisesti. Maksamme kaikki yhteiskunnalle kuuluvat maksut ja verot ajallaan. Tästä todistaa Suomen Asiakastiedon luokitus AA+.

Ympäristövastuu

Kannamme huolta ympäristöstämme ja tämän vuoksi teemme digitaalisesti kaiken mikä suinkin on vain mahdollista tehdä käyttäen digitaalitekniikkaa. Kierrätämme jätteemme tehokkaasti. Pyrimme myös säästämään sähköä kaikessa toiminnassamme.

Luottoluokitus

Suomen Vahvimman Rating Alfa

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin saavat vain parhaat AAA ja AA+ -luokkiin kuuluvat yritykset, noin 10 % suomalaisista yrityksistä. Luokitus perustuu Rating Alfaan, joka analysoi yrityksen talous- ja taustatiedot sekä arvioi todennäköisyyttä joutua maksuvaikuksiin tai konkurssiin seuraavan 3 vuoden kuluessa. Je-Mark ky on luokiteltu AA+ -luokkaan.

Kannattavuus

Käyttökateprosentti on 72,4 %. Toimialan mediaani 8,4 %. Liikevoitto % on 68,1 %. Toimialan 5,9 %. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku on sijoitetun pääoman tuotto (ROI). Je-Markilla se on huippuhyvä 196,2 %. Toimialalla 14,6 %.

Maksuvalmius

Curent Ratio on 8,3. Toimialalla 1,6. Tästä syystä Je-Markilla on tavallista suurempi rahoituspuskuri. Viimeisen vuoden aikana rahoituspuskuri on merkittävästi parantunut. Myyntisaamisten kiertoaika 21 vrk on keskimääräinen alaan (23 vrk) nähden.

Vakavaraisuus

Omavaraisuusaste on erittäin hyvä 90,9 %. Toimialan mediaani on 50,0 %. Je-Mark Ky on poikkeuksellisen vakavarainen. Net gearing on -o,4 mitä voidaan luonnehtia erittäin hyväksi. Suhteellinen velkaantuneisuus on 3,9 %. Toimialan mediaani on 18,6 %. Je-Mark Ky:n velkarasitus on pääomarakenteen tunnuslukujen mukaan erittäin pieni.